Flexi-belle

 

Flexi-Belle is een slim modulair meubel waarmee de gebruiker naar eigen inzicht een comfortabele inrichting met ruimte voor opslag voor het huis creëert. Het systeem bestaat uit drie basis modules. Deze modules verschillen in afmeting en zijn met behulp van koppelstukken aan elkaar te schakelen. Zij maakt het mogelijk om van interieur te veranderen zonder de aanschaf van nieuwe meubels.

 

De Flexi-Belle is multifunctioneel in gebruik; verschillende combinaties zijn makkelijk om te bouwen en kunnen naar eigen behoefte een andere functie vervullen. Het ontwerp houdt rekening met de menselijke maat en daardoor goed toepasbaar als bank of kruk. Zo kan een toevoeging van een tafelblad een kast in een bureau veranderen. Daarnaast transformeert de Flexi-Belle ook mee in de veranderende thuissituatie; werk aan huis, een verhuizing of een klein evenement zoals een verjaardag. Kortom de Flexi-Belle biedt ruimte voor een comfortabel, persoonlijk en flexibel interieur. De verschillende basismodules zijn snel te produceren. Dit alles met de efficiëntie van IKEA en de modulariteit van Lego.

 

Daarbij is de Flexi-Belle volledig ontworpen vanuit duurzame principes en van verschillende materialen te maken. Ze is demontabel en efficiënt ontworpen met zo min mogelijk restmateriaal; elk stukje wordt gebruikt. Is er een paneel kapot? Dan is deze simpel te vervangen. Daarmee is de Flexi-Belle duurzaam in de Engelse zin van het woord “durable”, omdat ze makkelijk te repareren is en zich aanpast aan de veranderende wensen van de gebruiker.

 

De basismodules en koppelstukken worden plug- and-play aangeleverd; bouwen en transformeren kan iedereen!

 

Zie hiernaast zowel een berken multiplex uitvoering, als wit HPL uitvoering opgenomen in een interieur in Rotterdam.